Bevezetés
  Információk
  Elszállásolás
  Szolgáltatások
  Térkép
  Elérhetőség
  Fotógaléria
A nemrégiben felújított U BOČKAJA Panzió a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park természeti környezetében, a csöndes, festői szépségű helyen fekvő Szepestamásfalva (Spišské Tomášovce) falucskában található.


A népi építészeti jegyeket magán viselő, stílusos panzióban való üdülés segít abban, hogy Ön legalább egy kis időre eltávolodjon a stresszes hétköznapoktól és a túlcivilizált világ minden gondjától. precivilizovaného sveta.
«»
A SZEPES (SPIŠ) a gótika és a reneszánsz gyöngyszeme. A régióban magas, sziklás csúcsok, mély és vad kanyonok, számos vízesés, rohanó hegyi patakok, jég- és cseppkőbarlangok, termálvizű gyógyforrások, fürdőhelyek, gyönyörű történelmi városok, várak és kastélyok, a népi építészet emlékeit őrző falvak, és mindenekelőtt a gyönyörű és háborítatlan szűzi természet találhatók.
«»
A természet számos lehetőséget kínál az igényes és kevésbé igényes idelátogatóknak. A Slovák Paradicsom, a Magas Tátra és a Pieniny Nemzeti Parkokban gyalogosan és kerékpárral is eljuthatunk gyönyörű csúcsokra, kanyonokba, vízesésekhez és bejárhatjuk a hegyi turistautakat. Télen a turistákat rendezett lesiklópályák vonzzák, kellemes síelést vagy szánkózást kínálva, de a sífutás kedvelőit is számos pálya várja.
«»
Ajánlatunkból:

© 2006 Written and Designed by holiday.sk